Samenwerking en naamswijziging E.N.E. Financieel Adviseurs en Groen Assurantiën

De financiële wereld wordt steeds ingewikkelder en professioneler. Van het onafhankelijke intermediair vergt dit veerkracht en een verdergaande ontwikkeling van kennis en financiële producten.

Sinds enige tijd bestaat er actieve samenwerking tussen E.N.E. Financieel Adviseurs B.V. in Zutphen en Groen Assurantiën in Enschede. Het resultaat hiervan is zo positief, dat Sjaak van Es (E.N.E.) en Erik Groen (Groen Assurantiën) ervoor hebben gekozen om hun verzekeringsactiviteiten per 01 januari 2020 definitief samen te voegen en voort te zetten onder de naam Succes Verzekerd. Zo kunnen wij onze cliënten nòg beter van dienst zijn op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financieringen. U kunt de website van Succes Verzekerd bezoeken via de volgende link: https://www.succesverzekerd.nu/

De dienstverlening rondom hypotheken en financieringen wordt voortgezet vanuit ons kantoor in Zutphen onder de naam E.N.E. Consultancy, met Sjaak van Es als financieel adviseur. De dienstverlening rondom verzekeringen wordt voortgezet vanuit ons kantoor in Enschede, met Erik Groen als verzekeringsadviseur. Uiteraard blijven cliënten ook in Zutphen welkom met vragen op het gebied van verzekeringen, dit verandert niet. 

Per 01 januari 2020 verwelkomen wij ook Brenda Borgesius, die op de locatie in Enschede als Office Manager werkzaam zal zijn. 

Succes Verzekerd beschikt vanaf 01 januari 2020 over twee bezoekadressen:

In Zutphen zijn wij gevestigd aan de Industrieweg 85, (7202 CA) in Zutphen en bereikbaar onder telefoonnummer 0575-848737.

In Enschede zijn wij gevestigd aan de Graafvorkhoek 22, (7546 KK) in Enschede en bereikbaar onder telefoonnummer 053-4788938.

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

E.N.E Consultancy maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie