Mijn diensten

Welke diensten?
Het is prettig om te weten dat u uw financiën goed heeft geregeld. Dat geeft namelijk rust en zekerheid. Ik bied u een scala diensten aan om dit te realiseren. Bijvoorbeeld door een scan te maken van uw financiële situatie en op basis daarvan advies-op-maat te geven. Of door te bekijken hoe uw hypotheek ervoor staat. Bent u verstandig bezig of is het tijd om actie te ondernemen omdat u teveel geld betaalt. U krijgt van mij altijd een heldere uitleg met een helder advies.

Wat kan u overkomen?
Hopelijk vooral veel goeds! Helaas zit het ongeluk soms in een klein hoekje. En dan heeft u ineens te maken met ontslag en met een hypotheek die u niet meer kunt aflossen of met een brand die uw halve huis in de as legt. Dan is het goed te weten dat u op de juiste manier bent verzekerd. Zo kunt u de draad weer oppakken zoals ú dat wilt. Maak daarom een afspraak met mij. Want goed advies is letterlijk goud(geld) waard.

Verzekeringscheck
U heeft uw zaakjes goed op orde. Tenminste, er wás ooit een moment waarop u alles nauwkeurig had uitgezocht en de beste hypotheek en/of verzekering had uitgekozen die paste bij uw situatie. Inmiddels bent u de nodige jaren verder. Hier en daar kwam er een verzekeringetje bij of paste u wat aan. Maar het totaaloverzicht is inmiddels zoek. Onderverzekering betekent namelijk echter dat u slechts gedeeltelijk krijgt uitgekeerd bij brand of inbraak. En bij oververzekering bent u een dief van uw eigen portemonnee. Laat daarom een verzekeringscheck door mij uitvoeren. Dan krijgt u onafhankelijk advies, toegespitst op uw situatie en uw wensen.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

E.N.E Consultancy maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie