Over Sjaak van Es

Over Sjaak van Es
Ik ben oprichter, directeur en adviseur van E.N.E. Consultancy. Sinds 1990 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Vele klanten hebben mij in al die jaren het vertrouwen geschonken. Mensen adviseren en zo helpen bij het realiseren van hun wensen of het behoeden voor financiële risico's is mijn drijfveer. Ook voor jou ga ik graag aan de slag!

Hoe ik denk over advies
Jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche heeft mij iets belangrijks geleerd namelijk, dat de financiële verzekeringsmarkt en hypotheekmarkt vaak erg ondoorzichtig is. Mensen laten zich adviseren door organisaties die zelf verzekeringen verkopen. Ik wil dat anders doen. Daarom adviseer ik u wel, maar verkoop ik u niets. Ik onderzoek nauwkeurig uw financiële situatie en geef u vervolgens een persoonlijk advies op maat. U laat het op u inwerken en bepaalt zelf wat u met mijn advies doet. Want bij mij zit u nergens aan vast. Ik ondersteun alleen uw keuzeproces. Met kennis, ervaring en enthousiasme én integriteit.

Voor ieder een eigen advies
Geen situatie is hetzelfde. Woont u alleen of samen, met of zonder kinderen? Bent u in vaste dienst, freelancer of arbeidsongeschikt? Hoe uw leven er ook uit ziet, u heeft altijd te maken met vaste lasten en onzekerheid over wat de (financiële) toekomst zal brengen. Als u voorbereid wilt zijn op wat gaat komen, dan laat ik u graag zien hoe u dat het beste aan kunt pakken. Is uw situatie nu al aan het veranderen? Dan zoek ik voor u uit wat de financiële mogelijkheden op de korte en lange termijn zijn. U hoeft alleen een afspraak te maken.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

E.N.E Consultancy maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie