Zakelijk

Zakelijke diensten
Het afdekken van risico’s binnen de zakelijke markt is noodzakelijk. Ik bied u diverse diensten aan om dit te realiseren. Bijvoorbeeld door uw (ondernemers)wensen naast uw financiële situatie te leggen en op basis daarvan advies-op-maat te geven. Dat advies gaat over pensioen, arbeidsongeschiktheid van uzelf of uw personeel en meer. U krijgt van mij altijd een heldere uitleg met een helder advies.

Wat kan u overkomen?
Ondernemen en risico’s horen bij elkaar. Het is dan ook verstandig om als ondernemer uw financiële zaken goed te regelen. Alleen op die manier voorkomt u vervelende verrassingen. Denk aan aansprakelijkheidsclaims, een pensioen-gat of het niet meer kunnen aflossen van de bedrijfshypotheek door tegenvallende resultaten. Maak dus een afspraak met mij. Want een slimme ondernemer is goed voorbereid.

Zakelijke ongevallen
Het zal u gebeuren, bent u net voor uzelf begonnen als zzp’er, vliegt uw bedrijfspand in de brand, krijgt u te maken met een langdurige ziekte of rijdt iemand uw auto in de prak. Elke ondernemer ziet zich geconfronteerd met een zee van regels en mogelijkheden om zich hiertegen te verzekeren. Maar wat is noodzakelijk en wat is verstandig? Volledig verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid of niet? En is een goederentransportverzekering voor u echt nodig? En wat te denken van verzekeringen voor: rechtsbijstand, een werkauto, beroepsaansprakelijkheid, pensioen, ontslag en ontslagvergoeding, verzuimregelingen, ongevallen, inventaris, enzovoorts?

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

E.N.E Consultancy maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie