Welkom op onze pagina over pensioen en lijfrente, waar we jouw toekomst serieus nemen. Als je denkt aan je pensioen, denk je aan de vrijheid om te genieten van het leven na jaren van hard werken. Maar hoe zorg je ervoor dat je financieel klaar bent voor deze volgende fase? Dat is waar wij, E.N.E. Consultancy, bij kunnen helpen.

Wat is pensioen?
Pensioen is het inkomen dat je ontvangt wanneer je stopt met werken. In Nederland kennen we het AOW-pensioen van de overheid, pensioen opgebouwd via je werkgever, en de mogelijkheid om zelf aanvullend pensioen op te bouwen. Het idee is simpel: je spaart gedurende je werkzame leven, zodat je later, als je niet meer werkt, financieel ondersteund bent.

En dan lijfrente?
Lijfrente is een term die misschien wat minder bekend is, maar het speelt een cruciale rol in het plannen van je pensioen. Een lijfrente is een verzekeringsproduct waarbij je een som geld stort of periodiek inlegt. In ruil daarvoor ontvang je vanaf een vooraf afgesproken moment een periodieke uitkering. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanaf je pensioenleeftijd. Lijfrente is dus een perfecte manier om zelf te zorgen voor een aanvullend pensioen.

Waarom is dit belangrijk?
We leven in een tijd waarin de zekerheden van vroeger niet meer vanzelfsprekend zijn. De AOW-leeftijd schuift op, en de pensioenen vanuit werkgevers zijn lang niet altijd toereikend om de levensstandaard te behouden die je gewend bent. Daarom is het essentieel om zelf actie te ondernemen en te zorgen voor een aanvullend pensioen, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe kunnen wij helpen?
Wij geloven dat pensioenplanning maatwerk is. Iedereen heeft andere dromen, wensen, en financiële situaties. Bij E.N.E. Consultancy kunnen we je assisteren met het in kaart brengen van jouw specifieke situatie en adviseren over de beste stappen voor een zorgeloos pensioen. Of het nu gaat om het opbouwen van aanvullend pensioen via lijfrente, het optimaliseren van je huidige pensioenopbouw, of het uitzoeken van de fiscale voordelen die je kunt behalen; wij staan voor je klaar.

Jouw pensioen is te belangrijk om aan het toeval over te laten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen zorgen we ervoor dat je later zo goed mogelijk kunt genieten van het leven. 

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

E.N.E Consultancy maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie